Кои са полезните алтернативи на рафинираните зърнени продукти
Предаване: Здравето отблизо, 07.02.2017
Ако обичате тестени изделия и още повече – ако държите да си ги притовяте сами, сигурно и вие сте се сблъсквали с огромния избор от видове брашно. Глутенови, безглутенови, ядкови, плодови списъкът става толкова дълъг, че всъщност трудно ще се ориентирате между близо 150 вида брашно. Биляна Бъзовска, консултант по био храни в "Здравето отблизо", ще обясни за какво се използват различните видове и кои са полезните алтернативи на рафинираните зърнени продукти.
Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във
Facebook
и
Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в
TikTok
Намерете ни в
Google News