Кои са полезните алтернативи на рафинираните зърнени продукти

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Ако обичате тестени изделия и още повече – ако държите да си ги притовяте сами, сигурно и вие сте се сблъсквали с огромния избор от видове брашно. Глутенови, безглутенови, ядкови, плодови списъкът става толкова дълъг, че всъщност трудно ще се ориентирате между близо 150 вида брашно. Биляна Бъзовска, консултант по био храни в "Здравето отблизо", ще обясни за какво се използват различните видове и кои са полезните алтернативи на рафинираните зърнени продукти.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад