Млад мъж от Благоевград отглежда 40 бездомни кучета в приют

В "Денят започва":

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

30–годишният Бойко спасява бездомните животни, защото грижата за тях го кара да забрави злощастният момент, в който остава сам на летище София. Тогава, само на крачка от тотално различен свят, той е изоставен от осиновителите си. Днес, без обяснение за тяхната постъпка, Бойко живее без да съжалява, че вместо в Щатите е изкарал детството си в домовете за сираци в България.

В приюта на българина с американски родители дом намират изоставени кучета от Благоевград и региона. Всяко едно от тях има своята тъжна история, също като него.

Кучетата са кастрирани, ваксинирани и чипирани. За тях се полагат специални грижи, а здравният им статус всеки месец проверява ветеринар. За да изхрани животните, младият мъж разчита на дарители.

До момента Бойко Роджър Гренцке е спасил 150 изоставени животни. Повечето от кучетата са намерили дом в чужбина. Голямата мечта на Бойко е един ден да изгради център за временно пребиваване на пострадали животни, в който да работят деца от домовете. Така младият мъж е убеден, че ще допринесе за по-добра интеграция на младежите от домовете.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад