Нако, Дако, Цако - моряци

Свободни в открито море, но не и в Италия...

Държава: България
Година: 1974
Времетраене: 63 минути
За продукцията

Комедия

Сценарий: Братя Мормареви
Режисьор: Нейчо Попов
Оператор: Стоян Злъчкин
Музика: Вили Казасян

В ролите: Георги Калоянчев, Георги Парцалев, Никола Анастасов, Стоянка Мутафова, Димитър Манчев, Саркис Мухибян, Нейчо Попов, Климент Денчев, Хиндо Касимов

По приключенията ще ги познаете...

"Нако, Дако и Цако" е поредица от три филма с герои - трима мъже, попаднали в различни нелепи ситуации - по "въздух", суша и море...

С идеи и кошмари, Нако, Дако и Цако едвам оцеляват като Коминочистачи, като Шофьори и като Моряци....

"НАКО, ДАКО, ЦАКО - МОРЯЦИ"

СЮЖЕТ

Нако, Дако и Цако са моряци на кораб. В едно гръцко пристанище купуват рокля за изпълнителя на ролята на Дездемона в подготвян от тях откъс от "Отело", който ще играят в представление пред своите колеги. За изненада обаче, в кутията вместо рокля намират пликчета с кокаин.

Междувременно и търговците са открили грешката си и още на сушата се опитват да си върнат стоката. Тримата моряци успяват да избягат и да се приберат на кораба.

Двама от преследвачите също са се качили незабелязано на кораба, за да си вземат кокаина обратно. В същото време Нако, Дако и Цако вместо рокли отново получават три кутии с кокаин.

Причината е в маргаритките, които носят на петлиците си. Цветето е парола за размяна на дрогата. Готвачката на кораба Мария, също закичена с маргаритка, попада в същия магазин и е взета за заложница. Моряците я освобождават и връзват бандитите, но това не е достатъчно. Тогава слагат приспивателно във виното и екипажът заедно с капитана заспива освен... тримата приятели.

Корабът остава без управление. С находчивост Нако, Дако, Цако и Мария се справят с бандитите и с техните подкпрепления, които пристигат с яхта. Корабът успешно акостира в пристанището.

"Нако, Дако и Цако - коминочистачи"

"Нако, Дако и Цако - шофьори"

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад