Ще има ли балотаж в Хасково

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Включваме пряко от Хасково репортера Тихомир Игнатов, който ще ни каже дали вотът там вече е решен, макар и все още не официално обявено, както каза преди малко в студиото Божидар Лукарски.

Все още не може да се каже със 100%, каза репортерът ни и допълни, че в Хасково има хаос и забавяне. Официални актуални данни от 7.46 часа научаваме от Венелин Челебиев. Той обясни, че все още в ОИК продължава приемането на протоколите от СИК. При обработени 45 протокола, потвърдени на 100% от секционните избирателни комисии, кандидатът на коалиция за Хасково Георги Иванов има 30.98, а повече от него има кандидатът на ПП ГЕРБ  Добри Беливанов - 49.57. Другите кандидати са с доста по-ниски резултати. В момента се обработват още 45 протокола, които са в обработка. До час - час и половина се очакват резултатите от обработката на половината от протоколите. При референдума активността беше по-слаба.

В ромския квартал "Република" гласуването мина спокойно. Жителите му бяха доста ранобудни, а гласуването вървеше по зоркия поглед на т.нар. застъпници.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад