Ще има ли проблем с доставките на лекарства за онкоболните

Ще има ли проблем с доставките на лекарства за онкоболните
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Ще има ли проблем с доставките на лекарства за онкоболните след променените правила за доставка, въведени от Здравната каса – ще проверим в болницата по онкология в Благоевград.

Готови ли сме за изборите, на ниво ли е организацията и подготовката и как да гласуваме – че гласът ни да бъде валиден, действителен – отговорите от председателя на РИК Благоевград Мартин Бусаров.

Ще се криминализира ли производството на неистински млечни продукти и как производителите ще доказват качеството на млякото? Разговорът е с животновъд, собственик на мандра от село Кавракирово, Петричко.

За нова тенденция за водене на дебати на английски език в националните състезания по чужди езици – ще разговаряме с първенците в България, ученици от Благоевград.

В България днес ще ви срещнем с Христина Палева и Лъчезар Кацарски – учител и ученик по поп и джаз пеене. Момчето вече има авторска песен, ще видим и клипа в предаването.

За критерия, за избора, за честта и признанието „Жена на годината“ - в "България днес" разговор с колегата Юлия Караджова, която е номинирана за Жена на годината на Благоевград.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад