Учени от Института по криобиология създадоха диетичен хляб

Темите в предаването:

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Формулата е уникална в своето значение за профилактичното, здравословно хранене. Подходящ е за хора с диабет, сърдечно съдови заболявания, както и други хранителни заболявания. Хлябът е високопротеинов. Той е на база ръжено брашно и високопротеинови брашна. Бялото брашно е заменено с тиквено, слънчогледово, ленено и сусамено брашно. Хлябът е здравословен и вкусен. Има ниско съдържание на сол.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад