6.12.2013: В очакване на Енио Мориконе - разговор с проф. Виктор Чучков, Виктор Стоянов и Стела Неделчева

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Дни остават до концерта на Енио Мориконе в България. Легендарният композитор ще свири в зала Арена Армеец в София на 10-ти декември.

×ó÷êîâ Във филмовата музика да се докажеш и да бъдеш на върха толкова години е необходим не само талант, но и голям професионализъм, каза по адрес на италианския композитор маестро проф. Виктор Чучков в студиото на "Денят започва с култура".

Мориконе е от малкото щастливци, на които му дават пространство във филма да се чуе и неговата музика, допълни проф. Чучков. Той припомни за съвместния си концерт с Мориконе 92-ра година.

Ñòîÿíîâ

За Виктор Стоянов музиката от филма Октопод е неговият личен фаворит. Това е музиката, в която Мориконе разгръща целия си език. Целият талант на Мориконе в този филм избухва, смята композиторът.

 

Íåäåë÷åâàВсички почитатели на Енио Мориконе ще чуят най-известните му мелодии, разкри организаторът Стела Неделчева. Тя обясни, че музиката към филма Професионалистът е една от най-обичаните в България, докато в Италия не е така. По този начин Мориконе е съобразил програмата си с българската публика. Мориконе

разгръща целия си език. Целият талант на Мориконе в този филм избухва, смята композиторът.

Цялото предаване можете да видите ТУК.

Нередности
x

Сигнилизирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максиум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад