Велислава Дърева: Резултатите от първия тур - категоричен вот на недоверие към управлението на ГЕРБ

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Гост в студиото на "Още от деня" беше Велислава Дърева, публицист, журналист ин член на Инициативния комитет, издигнал генерал Радев за кандидат-президент в двойка с Илияна Йотова.

"Аз мисля, че това ще бъде преди всичко победа на хората, които искат промяна в България, защото виждате какво се случва - погледнете изборите в Щатите, погледнете и Брекзит - става нещо в света, в световната политика. навсякъде обществото не може повече да понася начина, по който живее, начина, по който го управляват. Фактът, че го унижават и го мачкат, и го лъжат. на първия тур видяхме колко много хора излязоха да гласуват, не просто, защото е казано, че изборите са задължителни, защото хората наистина жадуват промяна", каза Дърева.

"Успехът е преди всичко на генерала, това е негов личен успех, защото този човек, който е пилот. Този човек не е политик и това е най-голямото му предимство, защото той не говори като политиците. Политиците говорят сресано, изгладени, те са винаги мили и любезни, ти ги питаш нещо, те не ти отговарят или се въртят около някоя тема. Но генерал Радев е човек, който говори кратко, ясно, точно, сдържано, което е изключителни важно, не напада, не е агресивен, не обижда никого. Първо това е голям успех за самия генерал Радев, разбира се успех за БСП, защото БСП е двигателят на всичко това и най-вече успех за хората, които подкрепят генерал Радев и Илияна Йотова и се надявам да бъде успех и за обществото", продължи тя.

"Вижте какви са резултатите от първия тур. Това е категоричен вот на недоверие към управлението на ГЕРБ. Второ - разпадна се управляващата коалиция - тя се разпадна на съставните си части", каза Дърева.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад