Веселин Марешки: Патриотите са поредните политически измамници

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

След това от партията ще преценят дали да влизат или да не влизат. Марешки обясни, че решението е взето, защото все повече остават с впечатлението, че Патриотите - малкият коалиционен партньор, са влезли в правителството само, за да оправят тяхното положение. Според лидерът на "Воля" това са поредните политически измамници.

Веселин Марешки: Правим тази крачка, за да ги свалим на земята, за да им припомним, че когато са се явявали на избори са имали обещания за полицай във всяко село, за справяне с демографската криза, за добро здравеопазване и образование. Всичко това в момента не стои на дневен ред.

Той заяви, че иска среща с ГЕРБ, за да им обяснят дали ще продължават да работят с тези партньори или все пак нещо добро трябва да бъде свършено и за българския народ.

Веселин Марешки: Няма да следваме никой, още по-малко БСП. Единственото, което следваме са обещанията, които сме давали към българския народ да осветяваме всяка корупционна схема, всяка далавера и всеки опит да се работи против интересите на българското общество.

Вижте целия разговор във видеото!