Задачите на А. Новаков в ЕП: пакетът "Мобилност", 18 млрд. за общините след 2020

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

По повод оставката на Цветан Цветанов Новаков заяви, че партиите, подобно на жив организъм "раста, развиват се и се променят, идват нови хора, някои си тръгват". Оставката не може да се разглежда като катаклизъм, според представителя на ГЕРБ.

Разривът между Цветанов и Борисов не може да се определя като разцепление в партията.

"Разделение в първите не може да има. Първият е само един... Аз не мога да вярвам, че въобще ще се инициира такова разделение... Аз съм уверен, че г-н Цветанов няма да предприеме такива действия. Няма и какво да го налага."

Оттук нататък може да се очаква по-засилена роля на Изпълнителната комисия и реформи по места там, където са необходими, каза Новаков. Той отказа да даде оценка за резултата от дейността на Цветанов по подготовката на изборите.

По думите на евродепутата скандалите около ГЕРБ ще се отразят на партията отрезвително. Във връзка с тях партията е показала, че може да носи отговорност за разлика от други партии.

Що се отнася до задачите на Новаков в новия ЕП, той каза, че една от тях вече е свършена така, както той би искал: членството му в Комисията по транспорт, Комисията по регионално развитие и Комисията по бюджет. Това е членство, което ще има цел да брани конкретни интереси на България.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад