Защо от 1 май адвокатите започват ефективни протестни действия?

Защо от 1 май адвокатите започват ефективни протестни действия?
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Вижте темите и гостите от студиото в Благоевград :

Защо от първи май адвокатите започват ефективни протестни действия? Иван Чолаков – председател на адвокатската колегия в Благоевград с обобщение на темата.

Делегация от Благоевград взе участие на 26-ия конгрес на Съвета на Европейските общини и региони в Никозия –Кипър. За основните теми и дискусии на форума с повече информация от  заместник-кметовете на община Благоевград Зорница Кралева и Иво Николов.

Градският парк в Сандански навършва 100 години от създаването му. По този повод е издадена нова книга-албум, която ще ни представи дългогодишния директор на парка Валентин Пензов.

Мюзикълът “Мулен Руж”, който преди години поставиха студентите от Американския университет в Благоевград, сега заживява нов живот и то на циркова арена. За първи път българската публика ще има възможността да се докосне до магията на “Бродуей” в най-голямото шапито на Балканите – цирк “Балкански”. Очаквайте пряко включване с част от трупата след 17 часа.

Днес стана ясно,че българските превозвачи няма да  блокират границата с Гърция за великденските празници.В началото на туристическия сезон какво предвижда един от туроператорите, разговор с Васил Ангелов.

Репортажи по актуални и културни теми от страната:

-Двама души са загинали при взрив тази сутрин в завод „Арсенал“. Инцидентът е станал в завод 3, след взрива е последвал пожар.

-Две от частните лечебни заведения в Пловдив са новите университетски болници в града.

-Какво е мнението на пловдивчани за задължителното гласуване и промените в изборния кодекс

-Осиновители и осиновени от различни поколения на среща в Русе  дискутираха проблемите, които им се налага да преодоляват заедно.

-Варна влезе в книгата на рекордите на Гинес с най-дългата ДНК верига,съставена от хора.

-Млади художници от Пловдив ,Велико Търново ,Ловеч  преoбразяват Благоевград чрез нестандартно изкуство.

-Какви са стъпките, които трябва да извърви един работодател, за да кандидатства за разкриването на нови работни места? Една от възможностите е по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“.

-47 щрауса отглеждат във фермата си семейство Маневи от хаджидимовското село Копривлен, като ползва финансиране по мярка „Млад фермер”.

-Най-мащабната изложба в България ,която е своеобразна ретроспекция на международния фестивал “Пpoцec – пpocтpaнcтвo” гостува във Велико Търново

-Варна отбеляза 40-годишнината от старта на първото българско околосветско пътешествие на капитан Георги Георгиев.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад