Акция "Купен вот" - има ли нови схеми за изборна търговия

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

МВР прилага целия комплекс от мерки, разрешени от закона, както чисто оперативни средства, така и множество акции - над 80 за последните дни, които ще продължат с още по-голям интензитет, заяви в студиото на "Денят започва" гл. комисар Петър Тодоров, главен секретар на МВР.

По думите му, тези акции са насочени не само към нарушения на изборните права на гражданите, но и срещу битовата престъпност, тъй като в огромната си част контингентът, който извършва криминални престъпления е същият, който купува гласове.   

По отношение на охраната на границата и мигрантския натиск, Тодоров коментира, че този натиск върху външните граници на Европейския съюз не е само в България, във другите страни този проблем също го има, и там също загиват хора и допълни, че има драматични случаи и в Унгария, и в Италия. 

За съжаление в бизнеса с мигранти се въртят много пари и с тази дейност се заемат както криминално проявени лица, така и хора с нормален социален статус, привлечени от бързите печалби, допълни още той.

Вижте целия разговор във видеото. 

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад