Алжир – място на контрастите

Предаване: 100% будни, 13.03.2024

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Велин Пасков, журналист и пътешественик, е създал два филма за Алжир, които ще се излъчат на 23 и 24 март от 19.00 ч. по БНТ 2.

"За създаването на тези два епизода за Алжир, бях поканен в страната най-напред в качеството ми на приятел на Алжир и също така като блогър-продуцент. Приятел, защото съм отраснал там, учил съм във френския лицей на град Оран и там е започнал всъщност реалния ми живот. Блогър и продуцент, защото не само имам свой собствен блог и видео канал, но също така организирам прес-турове по света," споделя Пасков.

Алжир се дели на две части за туристите. Най-напред това е средиземноморското крайбрежие, което е представено в първия епизод, наречен „Алжир - скъпоценния камък на Магреба“. Той е посветен на столицата Алжир и на красивия Оран.
 
Пустинята е голямата атракция, която Алжир иска да представи на света. И вторият епизод е посветен на малка част от нея, защото е невъзможно да се запознаеш с пустинята, да се сближиш с нея за 4-5 дни, камо ли да станете приятели. Той е озаглавен „Сахара – живия музей в пясъците“.

Вижте какво още разказва Пасков във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад