Ангел Найденов: Участниците в четворната коалиция са готови да преглътнат много неща, само и само да останат на власт

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Сред въпросите, които не са предмет на изявленията е въпросът за военно-техническата помощ от страна на България, коментира Ангел Найденов в предаването "Още от деня" по повод посещението на външния министър на Украйна в България. 

"Аз съм скептичен, независимо от изявленията, готовността, която се демонстрира от част от политическите формации в парламента, скептичен съм по отношение на решение, с което да се даде мандат на българското правителство да окаже такава помощ. Все повече придобивам усещането, че наблюдавам един  политически театър, който се разиграва между десницата в лицето на "Да, България" и БСП, политически театър за пред зрителите. Нещата изглеждат нелепо", коментира бившият министър на отбраната. 

Според него няма непосредствена военна заплаха за страната ни. Найденов изрази мнение, че дори и в случаи на оказване на военно-техническа помощ, включително и с тежки оръжия, страната ни не става част от войната.

"Всъщност наблюдаваме една класическа картина на противостоене на две армии, при която от страна на руската армия имаме концентрация както и на личен състав, така и на въоръжение, в такава ситуация е повече от необходимо да бъде оказано военно-техническа помощ на Украйна", обясни Найденов.

"Участниците в четворната коалиция са готови да преглътнат много неща, само и само да останат на власт", завърши Ангел Найденов.


Вижте разговора във видеото.

Нередности
x

Сигнилизирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максиум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад