Антоанета Цонева, ДБ: С ПП се познаваме добре, изборните листи няма да бъдат проблем

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Водещата политическа тема на последните дни и седмици е дали “Продължаваме промяната” и “Демократична България” ще се споразумеят да се явят заедно на изборите. Социологията и математиката сочат, че ако има обединение, ще можем да говорим за една обективна заявка за първото място на изборите на 2 октомври.

В студиото на “Денят започва” за изгледите да видим “Продължаваме промяната” и “Демократична България” заедно на изборите, както и за другите важни политически теми, говори Антоанета Цонева от “Да, България”.

Според нея изборната и кампанийна стратегия трябва да бъде насочена към категорична заявка за спечелването на изборите и формиране на мнозинство, което може да модернизира страната и да я изчисти от корупцията. За Цонева това е единственият смисъл на подобни преговори и в следващите дни ще бъде взето решението за евентуално предизборно споразумение между двете политически формации.

“Когато започнат реални преговори за формиране на предизборна коалиция, тогава разговорите за какви лидери и кандадити ще издигнем в избирателните райони ще бъдат на масата. Смятам, че това не може да бъде препъни камък в нашите разговори”, заяви Цонева.

По думите ѝ “Продължаваме промяната” и “Демократична България” вече се познават доста добре, което ще им помогне в реденето на листите.

Какво още коментира Антоанета Цонева вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад