Антон Хекимян: Ще имам пълната свобода да работя с екипа, с който искам да работя

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Имам увереността, че познавам проблемите и казусите на София, знам какво искат софиянци, както и гостите на града, каза кандидатът за кмет на София от ГЕРБ Антон Хекимян.

Той призна, че лично Бойко Борисов му се е обадил. “Получих обаждане от Бойко Борисов. В това обаждане разбрах каква е целта, какво е предложението, след което имахме среща. Говорихме с него, пожелах да имам достатъчно време да обмисля. Междувременно се запознах и попитах като журналист за всички детайли, които ще съпътстват една подобна кандидатура. Ще имам пълната свобода да работя с екипа, с който искам да работя”, заяви Хекимян.

И допълни, че решението му да се кандидатира за кмет не е било емоционално, но желано. „За да вземе човек толкова съдбоносно дори за себе си решение, да промени начина си на живот, посоката, в която е тръгнал, трябва да е напълно убеден, че иска да го направи. Аз знам, че искам да го направя, защото винаги съм горял с проблемите на София“, коментира той.

Институциите, начело с качествени хора, могат да променят системата и живота на гражданите към по-добро, подчерта още той.

Хекимян заяви, че е работил професионално, спазвайки всички журналистически стандарти. И няма никакво притеснение в моралния си компас.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад