Арман Бабикян: Капаните, заложени от Борисов, са широко отворени и трябва да се внимава

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Част от промяната се случи - Бойко Борисов е министър-председател в оставка и очевидно няма и да бъде, но само дотам. Останалата част от промяната очевидно се отлага, защото хората, които получиха най-голямо доверие, не успяват да сглобят кабинет. Това каза в “Денят започва” депутатът от ПГ “Изправи се! Мутри вън!” Арман Бабикян.

По думите му ходът на Слави Трифонов не е изненада, по-скоро има разочарование, защото поемане управлението на страна е ход, който изисква щети и жертви, но и ще осигури, макар и за кратко, време, за да “могат да се свършат ключови неща, базирани на общо съгласие, а не чрез извиване на ръце и търговия”.

“Може би се опитва да се предпази от това да бъде натискан от партии, които всички не харесваме, може бе се опитва така да предпази и партията си, може би се опитва да предпази възможността за силна реформа, може би се надява на по-честни избори”, предположи той.

Според Бабикян “вече са заложени огромно количество капани, прекрасна възможност управлението да падне и да пострадат гражданите на България”. Несериозно е мандата да се вземе от “Изправи се! Мутри вън!”, счита той.

“Да оформим малцинство в малцинството?! Ние ясно и официално сме заявили, че бихме участвали в нещо, което е съставено на базата на трите политически сили, които влязоха в парламента със силата на протеста. Да участваме в нещо, в което отсъства една от тези три политически сили и то най-голямата, е безпредметно”, подчерта той.

Какво още коментира депутатът от ПГ “Изправи се! Мутри вън!” Арман Бабикян вижте във видеото!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад