Атанас Атанасов, ДБ: Бойко иска да ни прегърне, няма да му се случи

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

ГЕРБ взеха законодателната власт и няма какво да се овърта. Инсталираха Вежди Рашидов и до него е Росен Желязков, а зад Росен Желязков е Десислава Атанасова и оттам отиваме до Банкя - това е редицата, по която ще се диктува. Това каза в студиото на “Денят започва” депутатът ПГ на „Демократична България“ Атанас Атанасов - заместник-председател на Народното събрание, по повод тридневния избор на парламентарен шеф.

“Тъй като нагласата към този момент е, че отиваме на избори, е важно е кой ще определя дневния ред”, подчерта той и допълни, че от “Демократична България” били против избора на Вежди Рашидов, защото “управлението на законодателната власт отива в ръцете на ГЕРБ”.

Атанасов беше категоричен, че в “Демократична България" изобщо не са обсъждали своя кандидатура за председател на Народното събрание.

“Имената, които бяхи пускани в пространството покрай журналистите за наши кандидати, бяха пускани от също от ГЕРБ. Много му се иска на Бойко да ни прегърне. Няма да му се случи това, защото ние знаем, че който е прегърнат от Бойко, си отива от политиката", допълни той.

Според него връщането на хартиената бюлетина в това, което е обединило ГЕРБ, ДПС, БСП и “Български възход” при избор на Вежди Рашидов за председател на парламента.

 

Какво още каза той вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад