Венко Сабрутев: "Продължаваме промяната" ще направи всичко възможно, за да има стабилност

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Ние от „Продължаваме промяната“ ясно казахме на изборите и няма да излъжем нашите гласоподаватели, че няма да застанем зад ГЕРБ и ДПС. БСП решиха да го направят, а историята показва, че всяка една партия, която се е докоснала до тези токсични партии е платила своята цена. Едва ли левият гласоподавател е останал щастлив от това, че БСП подкрепи ГЕРБ и ДПС. Това каза в „Денят започва“ Венко Сабрутев – депутат от ПГ на „Продължаваме промяната“.

Според него не е вярно, че ако БСП не са били подкрепили предложението на ГЕРБ и ДПС за председател на НС да бъде Вежди Рашидов, е нямало да има работещ парламент.

„Очаквахме нашите партньори от „Демократична България“ да издигнат свой кандидат, който според нас имаше огромна възможност да получи необходимата подкрепа в НС“, добави той. 

Той добави, че не е мислил, че няма да се избере председател на НС. А е смятал, че ще има много по-качествен председател на парламента, който не е обвързан с „Мултигруп“ и не е в преки близки отношения с Цветан Василев, както Вежди Рашидов. 

„Вие наистина ли мислите, че Вежди Рашидов ще ръководи НС? Наистина ли мислите, че той назначи извънредното заседание на парламента утре? Видяхме ясно още в деня на избора му, че Делян Пеевски и народни представители от ГЕРБ му казаха какво да прави. Ние имаме управление на ГЕРБ и ДПС“, смята Сабрутев. 

Той заяви, че ПП са готови да направят всичко възможно, за да се стигне до стабилност в държавата.

Вижте целия разговор във видеото. 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад