Бесеница

Игра на убийства с букви...

Бесеница
За продукцията

Криминална драма

Режисьор: Джони Мартин
В ролите: Ал Пачино, Карл Ърбан, Британи Сноу, Джо Андерсън и др.

Двама професионалисти - ветеран от отдел "Убийства" и профайлър от ФБР - са по следите на сериен убиец, чийто престъпления напомнят детската игра на "Бесеница". Навсякъде ги придружава журналистка, която ще пише материал за криминалистиката.
Позната фабула - култовите "Седем" и "Ханибал" , чешкият "Лабиринт" или екшън-комедията "Време за шоу", по малко от всичко в трилъра "Бесеница" - със серийни убийства, без никакъв хумор и с мисловна загадка от символи. Търси се извършителят и думата, преди да излязат всички букви - с трупове.

Журналистката Кристи Девис ще пише статия за полицейската работа. Тя настоява да бъде постоянно с опитния детектив Уил Руни от Отдел "Убийства".

Той не е очарован, но тя не се отделя от него и дори започва да му помага. В първия ден са на мястото на престъпление - момиче е обесено, на гърдите е изрязана буква. По стената на сграда наблизо има нарисувана игра на бесеница и цифри, които съвпадат с тези на полицейските значки на Руни и на бившия агент Рей Арчър.

Пенсионерът Арчър с желание приема да съдейства на разследването. На другия ден е открит още един обесен. Става ясно, че в града действа сериен убиец, който се вдъхновява от детската игра на думи. Загадките продължават, докато екипът следва правилата на убиеца.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад