БНТ запазва лидерските си позиции при отразяването на Мондиала в Катар

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

"Нивото на Хърватия е далеч по-ниско от това, което постигнаха. В крайна сметка дори и един такъв път си има своите достойнства. Този отбор на Хърватия не е по-добър от този преди 4 години. Вчера ме впечатлиха Аржентина с това как един отбор без да блести, един отбор, който ако Меси го няма, той ще бъде малко над средното ниво, с колективния си дух и с умелата тактика на Скалони успяха да си вземат своето по твърде лесен начин", коментира Ивайло Ангелов.

Стефан Георгиев също смята, че Аржентина без Меси би бил доста ощетен отбор и би бил в по-лоша позиция за спечелване на световното първенство. "Адреналинът и ентусиазмът ги носи във въздуха, публиката ги носи, над 40 хиляди имаше снощи на "Лусаил", заяви спортният коментатор. "Хърватите имат качествен състав, но малко или много трябваше да приключи и тяхната епопея. Както за хърватите, така и за мароканците хубавите вечери ще приключат", допълни Стефан Георгиев.

"Финалът е хубаво да има блясък, в конкретния случай това ще е Аржентина и Франция. Футболът беше личен от една Библия като Аржентина - Бразилия, мачът Франция-Англия беше един финал скрит в четвъртфиналите, като присъствие, като имена, като динамика, като голове, като надлъгване", каза Ивайло Ангелов.

"Световното първенство е спортно събитие, но можем да кажем, че това е един социален феномен и това го превръща в толкова чаровно събитие. БНТ стои прекрасно, имайки предвид, че сме в пряка конкуренция, както знаем, и можем да бъдем много доволни от всичко, което представяме. Така че резултатите са най-доброто доказателство за работата ни", смята Стефан Георгиев.

Ивайло Ангелов заяви, че екипът на Дирекция "Спорт" се е готвел за Световното първенство от началото на годината. А до момента в студиата на БНТ гостуваха имена като Красимир Балъков, Димитър Бербатов, Мартин Петров и други от най-големите български футболисти. 

"Ако трима човека гледат футбол, двама гледат БНТ, единият гледа другата телевизия", обясни Ивайло Ангелов.

Вижте целия разговор във видеото.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад