Бойко Ноев: Ще се изненадам, ако няма договорка за правителство

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Ще се изненадам, ако няма договорка за правителство, въпреки че играенето по ръба на бръснама понякога поднася изненади, но залагам на съставяне на правителство и на разум, защото този разум е много необходим, предвид случващото се около България, а и в глобален мащаб, каза в студиото на “Говори сега” бившият министър на отбраната и дипломат Бойко Ноев.

По темата за агресивната война, която Русия води в Украйна в България има една основна разделителна линия, която се отразява и върху вътрешнополитическия живот и върху това, което виждаме в момента - отношението ни към Русия, която е обявила страната ни за враждебна държава.

“Аз мисля, че мнозина в България симпатизират директно на Путин, те не симпатизират на Достоевски, когато манифестират с руските знамена на Шипка. Те подкрепят Путин и Кремъл. Това е жалкото. И това е една от битките, които се води в България срещу враждебното руско влияние - това е битката за умовете и сърцата на хората. Тя не може да се спечели със забрани, със санкции, със заглушаване или ограничаване на медии. Битката за сърцата и умовете на хората трябва да се води пред цялото общество с аргументи”, изтъкна той.

Вижте цялото интервю във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад