Сигурността в столицата - исканията за повече патрули заради сбивания и мигранти

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Няколко сблъсъка със и между мигранти и чужденци имаме в последните няколко дни. Снощи беше съобщено за масово сбиване в Центъра за мигранти в квартал “Овча купел”. Часове по-рано се заговори за сблъсък между ученици и мигранти, а буквално преди часове студенти по медицина от Пакистан са били нападнати от младежи. Какво се случва? По темата разговаряхме с общинския съветник от ВМРО Карлос Контрера.

Тази вечер ще има граждански протест пред МВР, съобщи Карлос Контрера.

"Протестът ще е на хора, на които им е омръзнало, от тези потърпевшите квартали около Лъвов мост, "Овча купел", Кремиковци, да бъдат тормозени от всякакви нелегални имигранти. Трябва да бъде сложен ред. Трябва да се затегне режимът в мигрантските центрове, да станат от затворен тип и да не ги пускат да излизат и да се поставят патрули на жандармерията", смята Контрера.

МВР днес обяви, че засилва мерките за гарантиране на реда в София, заради зачестилите инциденти през последните дни. Няколко сблъсъка с и между мигранти и чужденци се случиха през последните две денонощия. Снощи беше съобщено за масово сбиване в Центъра за мигранти в квартал "Овча Купел". Часове по-рано се заговори за сблъсък между ученици и мигранти, а преди часове студенти по медицина от Пакистан са били нападнати от младежи.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад