Даниел Митов: Успяхме да запазим позициите си

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

"Успяхме да запазим позициите си" - с такъв прочит на изборите Даниел Митов, заместник-председател на ГЕРБ, коментира резултатите от вота в студиото на "Денят започва".

Ние не водихме политическа битка на тези избори, ние водихме битка срещу Бойко Рашков и срещу неговите измислици, допълни Митов и определи средата, в която протече предизборната кампания, като "изключително гнила и нездравословна, а това се отрази и на хората".

"И какво показаха тези ревизии, както и нищо не показаха твърденията му за незаконни подслушвания, както и нищо не означават твърденията му за някаква банка, която притежавал Борисов", заяви Митов.

Очакваме още адекватен отговор на въпроса какви бяха тези допълнителни машини, както и доколко машинните протоколи се разминават с броенето на разписките, допълни Митов.

На въпроса как ще действат при предложен кабинет от "Продължаваме промяната" Даниел Митов отговори, че до този момент не са търсени за разговори и нямат яснота. По думите му всичко ще зависи от това дали политическата култура на разговор и диалог в парламента ще бъде възстановена или не.

По отношение на президентските избори Даниел Митов заяви, че на първи тур Румен Радев е направил първа крачка към "завземане на цялата власт в държавата, за това на втори тур той трябва да бъде победен":

"Румен Радев си създаде партия, използва онези партии, които се наричаха протестни довчера. Това е такова политическо инженерстване и опит за завземане на цялата власт в държавата", коментира Даниел Митов.

Вижте целия разговор във видеото

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад