Десислава Атанасова: ГЕРБ-СДС положи достатъчно усилия

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Процентът вината на ГЕРБ-СДС за трите неуспешни мандата е най-малък, защото единствено нашата парламентарна група излъчи кандидат за министър-председател, който представи състав на своя кабинет и структура на Министерски съвет в Народното събрание. Това заяви в студиото на “Денят започва с Георги Любенов” Десислава Атанасова - председател на ПГ на ГЕРБ-СДС.

На въпрос за срещата по инициатива на БСП, в която участва лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, тя заяви, че е несериозно е да тълкуваш разговор между лидери като бъдеща коалиция.

“Няма нищо по-нормално от това хората, ангажирани с българския политически живот и които българските граждани избират, да могат да говорят и да постигат съгласие. Напротив, аз мисля за абсолютно политически некоректно, необмислено и за проява на лош вкус факта, че някои от лидерите на политическите партии, които държат да участват в политическия живот, да не участват в разговори и то със свои колеги, които народът е посочил”, продължи тя.

ГЕРБ-СДС положи достатъчно усилия, категорична беше Атанасова и добави:

“Бяхме готови да предложим много отдалечено експертно правителство, без ярки политически лица, да не се вижда сянката на ГЕРБ и решенията на ГЕРБ.”

Какво още каза председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад