Екатерина Захариева: Предизборното увеличение на пенсиите се оказа намаление

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Омразата е силно чувство, но не е градивно. Хората очакват от управляващите резултати. Търпението няма да е толкова дълго. Истината е, че част от тези министри са били в двата служебни кабинета. Хората искат да виждат бързи решения. Това каза Екатерина Захариева от ГЕРБ в "Денят започва с Георги Любенов". 

Тя заяви, че правителството е излъгало хората, като визира преизчисляването на пенсиите. "Да обещаеш предизборно увеличение на пенсиите и да се стигне до намаление на пенсиите е меко казано отвратително към нашите майки и бащи", коментира още Захариева.

"Балоните и манипулациите, които господин Рашков изрича по наш адрес, трябва да ви кажа, че търпението  вече се изчерпи. Ще се заведат искове за поредната клевета по адрес на партията. Наели сме адвокати и той ще доказва тези твърдения в съда. Той задмина и Цветан Цветанов. Никога не съм го одобрявала лично аз Цветан Цветанов", обясни Захариева.

По отношение на Северна Македония, Захариева каза, че първо ще чуят причината за свикване на Консултатитвния съвет при Президента утре. "Да, не са ни добри отношенията в момента, но не виждам Северна Македония като заплаха за националната сигурност на България", обясни Захариева.

 

 

 

Вижте разговора във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад