Експерт след стрелбата в метрото: Напълно е допустимо да има свидетели, които да не желаят да говорят

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Кървав инцидент в софийското метро. Мъж простреля жена във влака на метростанция "Летище София" и се самоуби. Жената е с четири огнестрелни рани и е приета в болница с опасност за живота.

Това не е прецедент в последните години, заяви в "Денят започва" криминалният експерт Иван Савов.

Той разказа подобен случай в сладкарница, където мъжът прострелва в главата жената до него и след това се самоубива. По думите му за съжаление този вид разчистване на лични сметки е нещо, което няма как да бъде предвидено.

"Тук става въпрос за затворени лични отношения между двама души, затова как единият от двамата ще реагира, не е предвидимо и няма как да бъде усетено, освен ако не е някой, който да е в много близки отношения с тези хора", каза Савов.

Според него шокът за хората, които водят нормален живот, е огромен и е напълно допустимо да има свидетели, които в момента да отказват да говорят, но това не означава, че по-късно няма да се установят.

Експертът бе категоричен,че всеки граждани, който притежава оръжие, носи отговорност както за своите действия, така и за причинени по невнимание щети и той задължително е наясно в момента, в който кандидатства и получава разрешително, за отговорността, която носи.

 

 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад