Ген.-майор Попов: Модернизацията на Сухопътни войски не върви толкова бързо, колкото ни се иска

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Ген.-майор Попов: Модернизацията на Сухопътни войски не върви толкова бързо, колкото ни се иска

Сухопътните войски ще отбележат 137-годишнината от Сръбско-българската война и ще честват своя боен празник на 19 ноември с поредица от събития. Някои от тях започват още днес с отворени врати на различни полкове, бригади и полигони в страната, а в зала “Тържествена” на Военна академия “Г. С. Раковски” в 10:00 часа започва тържествено събрание, на което военнослужещи от Сухопътните войски ще бъдат отличени с награди.

Всичко това беше повод в студиото на “Денят започва” да гостува ген.-майор Михаил Попов - командир на Сухопътни войски, с коментар за проблемите и състоянието на българската армия.

“За съжаление, за модернизация на българската армия и в част на българските Сухопътни войски се говори през последните 5-6 години. По различни причини тази тема стана много актуална през последните месеци. Модернизацията на Сухопътни войски не върви толкова бързо, колкото ни се иска, но мисля, че с последните действия на политическото и военно ръководство ще бъде поставено така дълго чаканото начало на модернизацията”, заяви той.

Какво още каза ген.-майор Михаил Попов вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад