Георг Георгиев: Отговорността на първата политическа сила е да предложи състав на кабинет

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Ние вече ясно казахме, че нашата отговорност, отговорността на първата политическа сила, е да предложи състав на кабинет. Това заяви в "Още от деня" депутатът от ГЕРБ Георг Георгиев.

Излъчихме кандидат за министър-председател, съответно ще посочим и нашето виждане за това как трябва да изглежда и персоналният състав на министерския съвет, допълни той.

По думите му днес президентът е пропуснал да честити на ГЕРБ победата и е бил ентусиазиран по време на консултациите с другите парламентарно представени партии, нещо което не може да се каже за срещата с тях.

Георг Георгиев коментира новината, че премиерът в оставка Бойко Борисов е опериран заради травма: "Бързо оздравяване на господин Борисов. Жалко е, че се спекулира и с това".

Планът за възстановяване и устойчивост няма да е провал и фиаско, тъй като е плод на многомесечни усилия, съпроводени с обществени обсъждания.

На финала обаче държа да подчертая, че днес в българската хазна постъпиха 660 млн. лева от концесията на "Летище София" - тази толкова сатанизирана концесия, каза Георгиев.

Вижте целия разговор във видеото.

 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад