Георги Свиленски, БСП: Бюджетът е гарантиран, обезпечен и парите ги има

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Служебното правителство в първия месец от своето управление успя да върне кадрите и модела на ГЕРБ и ДПС в управлението. Предполагам във втория месец от управлението служебният кабинет ще внушава на българските граждани, че политиките приети от лявото управление, няма да могат да бъдат изпълнени. По-страшното е, ако се опитат да внушат, че тези политики трябва да бъдат ревизирани или  преразглеждани. Това каза в „Още от деня“ Георги Свиленски от БСП по повод изказването на финансовия министър днес.

Той напомни: „Служебният финансов министър Росица Велкова беше заместник финансов министър в предишното управление. Всичките политики са съгласувани с нея. Тя много добре знае откъде са средствата и за какво са предвидени и колко време ще бъдат плащани“. 

Свиленски категорично заяви, че бюджетът е гарантиран, обезпечен, парите ги има, трябва само да се съберат и платят на българските граждани.

Той апелира колегите си от ГЕРБ да се въздържат от квалификации и от обвинения, тъй като българите не са забравили тяхното управление. 

И добави: „Все още българският народ не е забравил как  500 млн. бяха дадени в ДКК и беше направен само един язовир. Все още не е забравено как бяха дадени авансите за АМ „Хемус“ за лотове 7,8 и 9, за които собствеността още не е придобита. Българите помнят това и ГЕРБ в тази предизборна кампания ще трябва да отговаря“.

Вижте целия разговор във видеото.
 

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад