Георги Свиленски, БСП: Парламентарната група на БСП е единна

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

"Парламентарната група на БСП е единна, ние сме взели решение и няма как да се търсят предатели на тези хора, които са ни изпратили в парламента, заяви Георги Свиленски в "Денят започва с Георги Любенов" и опроверга слуховете, че трима техни депутати ще гласуват за вота на недоверие. 

"Не сме свършили тази работа, за която българските избиратели ни изпратиха в парламента - да променим модела на Борисов. Промяната сега започва наистина, надявам се, с изчистено мнозинство, мнозинство, което не може да бъде поддадено на едни или други интереси ", каза председателят на ПГ на "БСП за България".

За вота на недоверие, който ще бъде гласуван, Свиленски подчерта: "Мисля, че в българския парламент има принципни народни представители. На тези, които напускат парламентарната група преди бяха наричани предатели, сега на тези хора казват смелчаци, защото са смели депутати, които намериха сили да вземат едно отговорно решение и се надявам да има повече такива народни представители."

Председателят на ПГ на БСП определи като голяма грешка свалянето на председателя на Народното събрание Никола Минчев, направи го герой, той събра подкрепата на всички български граждани.

"Важното е парламентът да работи, важното е да взема решения, важното е да има мнозинство, което да направи реформите в България, промените, за да имаме една силна България", отбеляза Георги Свиленски.

Вижте цялото интервю във видеото. 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад