Големият град и проблемите - по следите на решенията говорят Борис Бонев и Прошко Прошков

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

За жълтите павета, некачествените ремонти и други проблеми в "Денят започва с Георги Любенов" коментираха  общинските съветници Борис Бонев и Прошко Прошков.

„Всеки един кмет е лидерът на града. Той е човекът, който задава посоката и неговата основна роля е да организира така процесите, че да не се стига до ситуации подобни на тази с ремонта на жълтите павета. А именно една седмица, след като беше отворен за движение участъкът пред Народното събрание, жълтите павета изглеждаха по-зле от преди самия ремонт“, каза Бонев. 

Той добави, че изразът „ремонт на ремонта“ се е превърнал в синоним на управлението на ГЕРБ в София и припомни ремонта на ул. „Граф Игнатиев“.

Прошков каза: „Бях разочарован, че след три избора в пандемия, след едни избори във война, общо 4 парламентарни избори за година и половина, г-н Бонев казва, че иска и избори в София. Когато сме на прага на кошмарна зима, на политическа криза в страната и когато София беше системно орязвана година и половина“.

Бонев отговори, че е изключително важно кметът на София Йорданка Фандъкова да подаде оставка, защото всеки един ден начело с нея, ще бъде проблем.

Вижте целия разговор във видеото.
 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад