Халил Летифов: За ДПС властта не е цел

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

За ДПС властта не е цел, каза Халил Летифов, зам.-председател на движението. Властта не е цел, а средство за решаване на проблемите.

От ДПС очакват предизборна кампания с идеи и цели за управлението на страната.

"Кой каква подкрепа ще получи - се решава на избори. Най-важното е всички български граждани да участват отговорно в парламентарните и президентските избори. Това ще определи бъдещето на държавата", коментира Летифов.

Той заяви, че от ДПС се доверяват на конкретни действия, поети и изпълнени ангажименти. Категоричен е, че войната между институциите руши устоите на държавността, а противопоставянето е за сметка на българските граждани.

Ние имаме ангажимент да защитаваме държавността и да храним авторитета на институциите, които са на критично ниско ниво, каза още Летифов. 31 години ДПС неотменно сме защитавали демокрацията и ще продължим да я защитаваме. За 31 години всички важни решения за геополитическата ориентация, за съдбата на България са вземани с участието на ДПС.

Нашите мотиви за участие на тези избори ще са единствено и само от гледна точка на интересите на българските граждани и на родината, заяви зам.-председателят на ДПС.

Подробности вижте във видеото

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад