Илияна Кръстева след брутално нападение над съпруга й на пътя: Съдебната система трябва да се докаже, за да мога да повярвам

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Бруталната саморазправа е станала в индустриалната зона на Добрич. Пострадалият Пламен Михов, освен че е бил пребит, е бил заплашван и с пистолет. Последвали са изстрели.

Пламен Михов е подал звуков сигнал на автомобил, който е отнел предимството му, след което шофьорът на другата кола е догонил Пламен, блъскал е автомобила му няколко пъти, като се е опитал да го изхвърли от пътя. Нападателят е 37-годишният Алтер Аксанов по прякор Шалтера, той е криминално проявен. Веднага след инцидента е бил задържан и в момента е в ареста след решение на съда.

Съпругата на Пламен Михов Илияна Кръстева заяви пред камерата на БНТ, че снощи отново състоянието на Пламен се е влошило и се е наложило екип на Бърза помощ да го закара в болница, където са му направени вливания. Днес предстоят нови изследвания. Тя призна, че семейството им е подложено на огромен стрес и напрежение.

По думите й случилото се е неадекватно, тъй като подобна агресия не е обяснима с абсолютно нищо. Тя беше категорична, че с адвокатите ще предявят иск не срещу хулиганство, а за опит за убийство, тъй като само бързата реакция на Пламен е успяла да предотврати произвеждането на изстрел в купето на колата.

"Ако не покажем, че имаме държава, този тип агресори ще продължат да тероризират обикновените хора, а това е недопустимо", категорична беше Илияна Кръстева. "Аз вярвам в Бог. Съдебната система трябва да се докаже, за да мога да повярвам. Искам да вярвам", каза още тя.

Вижте видеото.

Автор: Петър Дойкински