Ивайло Вълчев: "Има такъв народ" няма как да бъде подминат при конструирането на правителство

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

"Има такъв народ" няма как да бъде подминат при конструирането на правителство – в това са убедени Ивайло Вълчев и Мика Зайкова.

Ние имаме идеи, които са достатъчно сходни, за да позволят една работа заедно, каза Вълчев от "Има такъв народ" на въпрос дали партията на Слави Трифонов има общ път с формацията на Кирил Петков и Асен Василев "Продължаваме промяната".

Много е хубаво в политиката да влизат хора с морал и почтеност, въпросът е доколко това, което се говори, отговаря на това, което действително представлява човекът.

Тези момчета, като бяха министри, работиха добре и нямам причини да се оплаквам от тяхната работа, но искам да видя програмата им. Предполагам, от това, което говорят, че ще имаме сходни приоритети, добави Зайкова.

Двамата коментираха и досиетата "Пандора".

Проблем е, ако не се декларира капитал или собственост, защото офшорните компании не са забранени, или ако си на обществена длъжност, каза Зайкова.

Нямаше това да има такова влияние в българския политически живот, ако на място предварително някой си вършеше работата, посочи Вълчев.

Вижте целия разговор във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад