Иван Гарелов: Проектокабинетът определено е добър

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Журналистът Иван Гарелов посочи, че не трябва да има вакуум при влизане във властта.

„Слави Трифонов избърза да обяви имената (за премиер и министри – бел. ред) от една страна защото в България се приказва много по това какво правителство ще бъде, поставят се най-различни изисквания и той с типичното си самочувствие показва една блестяща формула. Аз не предполагах, че до този момент не са се водили никакви преговори между трите партии, олицетворяващи протеста, и че тепърва му предстоят трудни моменти с евентуално подкрепящите го партии в лицето на ДПС и БСП, ако той въобще ще разговаря с тях. Оказва се обаче, че неговият истински проблем се крие в противоречието с тези партии“, каза Гарелов.

Според него проектокабинетът определено е добър. „Слави Трифонов разчита, че когато е показал убедителен вариант, по-лесно би могъл да разговаря с партиите. Не може да избегне този разговор“, заяви още журналистът.

„Фактическа грешка е следната: там, където говори за приоритети и намерения, не са го формулирали точно. Това не са програмните приоритети на този кабинет, това е план за първи действия, които дори нямат нужда да се обсъждат и в парламента", посочи Гарелов.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад