"Изправи се! Мутри вън!" разполагат с доказателства за подслушване на политици

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Имаме доказателства, че Специализираният съд е дал разрешение да подслушването на 82 политици и ще ви ги дадем, въпреки че това не е наша работа. Това заяви в студиото на "Още от деня" адв. Николай Хаджигенов от "Изправи се! Мутри вън!".

На камерата той показа списък с искания за СРС-та към Специализиран съд и добави, че липсва името на заявителя, за да не остават следи. Адв. Хаджигенов предположи, че става дума за главния прокурор заради подобен случай през 2014 година.

"Казвайки, че са подслушвани 82 души на два тура - протести и след приключването им - политическа част, сложих четирите места, в които има доказателства, които няма как да бъдат укрити и направих обосновано предположение, че 95,9% вероятно сигурно разрешенията са дадени от Специализирания съд, независимо че Мариета Райкова на следващия ден отрече", обясни той.

Арман Бабикян - също гост в предаването, отбеляза, че неслучайно "Изправи се! Мутри вън!" са избрали обществената телевизия, за да покажат доказателствата.

"Това засяга точно обществото и точно държавата и затова решихме, че е логичното място да покажем всичко това, в желанието си да стимулираме и подпомогнем всички български правораздавателни органи и изпълнителната власт, за да стигнат до онази истина, която търсят хората", обясни той.

Адв. Хаджигенов беше категоричен, че веднага след участието в "Още на деня" двамата с Бабикян ще се срещнат с вътрешния министър Бойко Рашков, за да  му предадат доказателствата. Той добави, че е получил документите от "висок, едър човек с каскет" пред офиса му.

Какво още казаха те вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад