Изправи се! Мутри, вън! ще се яви на изборите на 11 юли във формата, в който участваха и на изборите на 4 април

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Изправи се! Мутри, вън! ще се яви на изборите на 11 юли във формата, в който участваха и на изборите на 4 април, заяви лидерът на формацията Мая Манолова.

„Две граждански организации в основата – „Изправи се.БГ“ и Отровното трио и три партии - Движение „България на гражданите“ (ДБГ), Единна народна партия (ЕНП) и „Движение 21“. Също така имаме и подкрепата на десетки граждански организации и инициативни комитети“, каза Манолова.

Ние стоим зад принципите, които обявихме и на 4 април – за демонтиране на едноличния модел, за изгонване на мафията от властта, за възстановяване на демокрацията, съдебна реформа, повишаване на доходите, посочи още тя.

Манолова допълни, че в листите ще има превес на гражданите пред партиите.

Показахме, че Изправи се! Мутри, вън! е успешен формат. Макар да бяхме най-малката парламентарна група, със сигурност бяхме най-активната, подчерта Мая Манолова.

Тя е убедена, че политическите формации на промяната ще имат по-голямо доверие в следващия парламент. Промяната е необратима! Тя се усеща. Хората вече не искат да мълчат, искат промяна, ясни антикорупционни действия.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад