Известните в листите. Защо политиката ги изкуши, но останаха извън парламента?

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Какъв е изводът на тези кандидат-депутати, които се включиха в изборната надпревара, но останаха извън парламента. Как ще продължи шоуто - Евгения Калканджиева, Веселин Плачков и Иван Тенев са в студиото на "Денят започва с Георги Любенов".

Не съм си слагал на сърцето това депутатстване. Участвах на олимпийския принцип. Харесва ми позицията и политиката на партията, която ме покани, и ще ги отстоявам. Искам да съм среден европеец и да живея по европейски стандарти, изтъкна като причина Иван Тенев. Той допълни, че шоуто трябва да продължи. Но случващото според него се мирише на сеир.

Веселин Плачков се съгласи с тезата на Иван Тенев. Купуването на вот, което е забранено от закона, голяма част от него става легално чрез т.нар. застъпници по секциите. По презумпция е ясно, че някой някого ще лъже. Въпросът е колко повече застъпници имаме, за да им платим по 100-150 лв. и всеки да брои протоколите. Което прави самата кампания и правенето на политика в безумие. Не се прави така политика, обясни Плачков.

Според Евгения Калканджиева хората не са били запознати с програмите на партиите. „Хората в момента се интересуват от препитанието. Това, което видях, е, че по малките населени места нямат добър начин на живот. Заплатите са ниски, бизнесът е сив“, коментира Калканджиева.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад