Как да установим кое сирене е с по-добро качество?

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Какво сирене ядем? Това се е опита да установи съвместна проверка на Агенцията по храните и сдружението “За достъпна и качествена храна”. Данните, които бяха изнесени преди два дни, показаха, че на пазара има сирене със 75% съдържание на вода.

От бизнеса пожелаха по-строги мерки срещу фирмите, които подвеждат своите клиенти. Към момента законът не позволява оповестяването на имената на марките сирене, които влагат по-малко мляко за производството на сирене. Как обаче ние като потребители да различим хубавото от лошото сирене? Това се опитва да разбере колегата Алекс Донев.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад