Как се прави гурме кухня в Албена

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

По време на черноморската ни обиколка на северното крайбрежие, както знаете, акостирахме в Албена, където с главния кулинар на комплекса шеф. Божков успяхме да приготвим гурме телешки джолан с грах и картофи. И под приготвим имам предвид, че той приготви. Не знам какво ми стана уважаеми зрители, аз обикновено на всеки 2-3 дни си готвя по един гурме джолан с фонданови картофи и чипс от пармезан, но в случая просто малко така… нещо не ми се получи. Случва се, нека видим.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад