Как течните билки и подправки стават част от менюто ни

Предаване: 100% будни, 22.03.2022

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В “100% будни” химикът Кристин Пейчева говори за нещо традиционно – билките и подправките. По доста нестандартен начин, обаче, тя е част от екипа, който разработва иновативна технология за течни ферментирали билки и подправки.

Вижте във видеото повече за процеса на създаване на тези подправки и как те могат да станат част от менюто ни.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад