Как течните билки и подправки стават част от менюто ни

Предаване: 100% будни, 22.03.2022

Video Player is loading.
Текущо време 0:00
Продължителност -:-
Заредено: 0%
Тип на потока НА ЖИВО
Оставащо време 0:00
 
1x
    • Глави
    • descriptions off, selected
    • Спряни субтитри, selected
      В предаването
      Части от предаването
      Всички броеве

      В “100% будни” химикът Кристин Пейчева говори за нещо традиционно – билките и подправките. По доста нестандартен начин, обаче, тя е част от екипа, който разработва иновативна технология за течни ферментирали билки и подправки.

      Вижте във видеото повече за процеса на създаване на тези подправки и как те могат да станат част от менюто ни.

      Чуйте последните новини, където и да сте!
      Последвайте ни във Facebook и Instagram
      Следете и канала на БНТ в YouTube
      Вече може да ни гледате и в TikTok
      Намерете ни в Google News

      Пишете ни
      x

      Сигнализирайте нередност

      и/или

      Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

      ** Тези полета не са задължителни.

      captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
      Трябва задължително да въведете кода от картинката
      < Назад