Как в село Ракитна готвят селски гювеч и сипкав качамак? 13.10.2024

Как в село Ракитна готвят селски гювеч и сипкав качамак? 13.10.2024
В предаването
Всички броеве

В първия брой на предаването „Край селската печка“ гостуваме на Катя Лулейска в село Ракитна. Тя ни показва как се приготват две традиционни местни ястия. Ще научите какво прави селския гювеч вкусен и каква е тайната на сипкавия качамак. Рецептите са приготвени по начин, по който са готвели някога нашите баби и дядовци.

Очаквайте "Край селската печка" на 13 октомври в 12:30 ч. по БНТ2!

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад