Каква ще бъде формулата на управление на столицата?

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Столичният общински съвет (СОС) избра за председател общинския съветник от "Продължаваме промяната - Демократична България" ("Спаси София") Цветомир Петров. Номинацията му беше подкрепена от 47 общински съветници.

Политическо поражение за избор на председател не бих могъл да кажа. Цветомир Петров е представител на най-голямата група в СОС. Това, което е притеснително, е начинът, по който се случи червена сглобка. ГЕРБ и БСП превзеха всички ключови комисии, заяви Стефан Спасов.

Не мога да се съглася с това, че една формация трябва да оглави всички ключови комисии в Столичния общински съвет. Не мога да се съглася и че двете ключови комисии по икономика трябва да ги оглавят представители на ГЕРБ. Сглобка няма, коментира Воислав Тодоров.

Това, което се случи вчера в Столичния общински съвет, е най-лошото, което можеше да се случи за София. Има сглобка в сглобката. ГЕРБ, БСП, "Синя София", "Има такъв народ" и групата на предателите сформираха ново малко мнозинство в мнозинството, заяви Деян Николов от “Възраждане”.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад