Клуб "Отличниците на България" - 23 деца влязоха в седмия випуск

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В навечерието на първи ноември 23 талантливи деца се присъединиха към отбора "Отличниците на България". Инициативата на "24 часа" представя пред обществото най-младите и способни умове у нас. За това в Деня на будителите в сутрешния блок на БНТ разговаряхме с Виктор Лилов е ученик в 12. клас в СМГ и редактора в "24 часа" Виктор Иванов.

Виктор Лилов, който се присъедини към клуба на "Отличниците на България" сподели, че до тези успехи се стига с много постоянство, труд, късмет и малка щипка талант.

"Имах късмет да попадна на много добри учители, които да ми помогнат първоначално да се развия. На самите олимпиади късметът играе не малка роля."

Виктор Иванов разказа, че за 7 години са наградени 195 деца.

"Много е важно да показваме техните успехи. В последния випуск са 23 деца и това е много елитна подборка от тези, за които имахме да разкажем. Каузата на Клуба на отличниците възникна преди 7 години. В противовес на новините за насилие в училище, решихме да започнем да разказваме за децата, които учат, защото те са лицето на образованието, а не това, че някъде има инцидент."

Целия разговор вижте във видеото. 

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад