Кметът на Перник: Работниците вече получиха част от възнагражденията си

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Неприятният инцидент с работниците, които не си бяха получавали заплатите, имаше щастлив край. Лошото е, че все още в България има фирми, които си позволяват такова поведение - да експлоатират, да имат нагло и арогантно поведение и към работниците, и към институциите. Това каза в студиото на “Денят започва” кметът на Перник Станислав Владимиров.

“За да стигнат до тази крайност, търпението на тези работници е било изчерпано. Много емоционален момент, хубавото е, че имаше хубав край. Днес ще имам среща с двама от работниците, които бяха на прокрива - те поискаха тази среща с мен”, продължи той.

 

По думите му възнагражденията, за които работниците имат претенции, са изплатени частично.

“Това, което вчера получих като информация от институциите в Перник, е, че в скоро време ще получат това, за което те претендират”, допълни Владимиров.

 

Институциите бързо реагираха и сега по целия град има проверки, съобщи той и изрази надежда това да се превърне с постоянна практика.

Какво каза Станислав Владимиро за реакциите на перничани на обявения търг за сградата на Минна дирекция в Перник, а и за процесите в БСП, вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад