Корнелия Нинова, БСП: Всяко обвинение към мен и екипа ми е лъжа

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Всеки ден се вади по един скандал, всеки ден се чуват обвинения. Целта е ясна - да се хвърли сянка на съмнение, да се омаскари екипът на Министерството на икономиката и аз персонално, това заяви в "Още от деня" лидерът на БСП Корнелия Нинова.

По повод на твърдението за 80% уволнени и влошени резултати на определени дружества под шапката на Министерството, тя беше категорична, че е чувала много лъжи и е виждала много манипулации в политиката, но такива като тези в последните дни не е срещала.

"Всяка дума е лъжа. Служебният министър на икономиката лъже категорично. 80% били уволнени. От 723-ма души в Министреството са уволнени трима. Били сменени всички дружества. 16 дружества има в Държавната консолидационна компания - сменени са три борда, двама управители и двама ликвидатори - единият поради смърт", посочи тя.

Допълни, че е заварила ВМЗ-Сопот на загуба. "Когато напуснах Министерството приключиха на печалба с една мащабна социална програма".

По думите ѝ моделът на Октопода е обградил цялата държава.

"Целта е с тези обвинения е хората да се отвратят, да не отидат да гласуват и да има ниска избирателна активност. През тези смени, които са на повърхността, тече подмяна на промяната и се връща старият модел на ГЕРБ през служебния кабинет, ще се върне източването на заводите", допълни Корнелия Нинова.

Вижте целия разговор във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад