Корнелия Нинова: Първата ни работа е да внесем вот на недоверие срещу правителството

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Тези местни избори са изключителен успех за БСП, заяви лидерът на левицата Корнелия Нинова.

"Увеличаваме си партийния вот с около 50 000 гласа, това за нас е изключителен успех. Изчакваме София с нетърпение. Благодарим на всички, които ни подкрепиха. Имаме 71 кметове при 57 на предишните местни избори и сме втора политическа сила. Печелим 4 областни града - Шумен, Разград, Русе и Силистра"

Какво ще се случи с неокоалицията си е тяхна работа - ние още в първите дни на новата сесия на парламента ще внесем вот на недоверие, каза тя.

"Възраждане" дават подписите си, знаете, че имаха някакво колебание малко преди изборите си, дават подписите сиу така че в първите дни внасяме вота на недоверие Нека партньорите в сглобката да решат как да се държат и дали да одобрят този вот или не".

Големият губещ на тези избори е ГЕРБ, смята Нинова.

"Нашата цел от началото на кампанията - "Обединени срещу ГЕРБ" започва да се случва и този модел започва да се разгражда, но това е само началото".

БСП е консолидирана и резултатите го показват, заяви тя.

"Работиха в много трудна обстановка, натиск, купен вот, подправяне на бюлетини, дописване по настоящ адрес. Всичко това нашите хора го преживяха и показаха, че имат характер, че имаме професионалисти и силни кандидатури".

Нинова каза още, че не се притеснява от политическите амбиции на Ваня Григорова и я поздрави за добре проведената кампания.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад