Костадин Костадинов: Няма шанс този парламент да излъчи работещо правителство

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

"Няма шанс този парламент да излъчи работещо правителство, теоретично има вероятност да излъчи някакво правителство, но то няма да е работещо", заяви в "Още от деня" Костадин Костадинов, лидер на партия "Възраждане".

Той заяви, че ще участва в консултациите при президента преди връчването на третия мандат.

"Отиваме от уважение към институцията, днес получихме покана от президентската институция в петък в 17 часа са нашите консултажции", отбеляза Костадинов, като подчерта, че те са излишни, защото няма да кажат нещо по-различно от предишните консултации.

Лидерът на "Възраждане" предупреди, че ни чака много сериозна и неприятна зима, "в която трябва да ни управляват хора с отговорности, с ясно очертани управленски решения".

Костадинов заяви, че предсрочните избори не са по-лош вариант, те няма да са в тежкия период, а през септември или началото на октомври вероятно.

"Всяка една една политическа криза се решава най-лесно чрез избори, това е най-доброто лекарство за измъкване от политическата криза, в която ни вкараха същите тези управляващи, които сега искат да излязат от политическата криза с ново правителство, което няма да издържи няколко месеца", подчерта Костадинов.

На въпрос за казаното от Елена Гунчева, че 45 000 лв. от депутатските заплати отиват в партийната каса и Косатдинов еднолично определя за какво да се харчат, лидерът на "Възраждане" показа протокол на парламентарната група от 21.12.2021 г., в което под решението за парите на депутатите за развитие на партийна дейност стои и подписът на Гунчева.

Какво още каза Костадин Костадинов вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад