Кр. Каракачанов: Цената на подкрепата на ДПС е запазване на старата схема

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

След заявената вчера подкрепа за правителство на Денков и Габриел от страна на ДПС, на 100% съм сигурен, че в състава му има техни министри, заяви почетният председателм на ВМРО Красимир Каракачанов в "Денят започва с Георги Любенов".

"Цената е да се запази старата схема - този модел, заради който уж едните протестираха на площадите, сваляха лопите правителства, модела Борисов - ДПС и сега се гушнаха всички", подчерта той.  

По думите му това правителство е създадено и под външен натиск, войната около нас продължава и това не е война Русия - Украйна, това е война, в която Европа вече участва.

Според Каракачанов нашите политици не правят правителство с ясни национални приоритети, а такова, което да продължи схемата, по която се управлява България през последните 20 години. И прогнозира, че този кабинет ще просъщесвува до местните избори.

По отношение позицията на Борисов за съставянето на съвместно правителство с ПП-ДБ с втория мандат, Каракачанов определи като маневра.

"Това е маневра от негова страна. От една страна той има остър конфликт с прокуратурата вече, от друга страна, ако остане извън властта и тези хубостници, както чухме от записите, ще сменят служби за сигурност, полиция, всичко, той знае, че ще загуби местните избори, а загуби ли местните избори, това означава катастрофа", отбеляза Красимир Каракачанов.

Какво още каза почетният председател на ВМРО вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад